Teoretický kurz pilota dronov | ONLINE


22.03.2020, napísal: Adam Kacvinský

Večerný online teoretický kurz, ktorý vás pripraví na teoretickú skúšku pre získanie povolenia pre lietanie s bezpilotným lietadlom, sa uskutoční 4. až 8. mája v čase od 18:00 do 21:00.

Pre krízovú situáciu spojenú so šírením koronavírusu sme zrušili plánované termíny praktických kurzov, ale aj kurzov dronovej fotogrametrie. Teoretický kurz je však možné plnohodnotne odprednášať aj online. Vyskúšali sme si to na začiatku apríla a školenie z pohodlia domova malo veľmi dobrú odozvu.

Kurzy sme sa rozhodli "roztiahnuť" na niekoľko dní, lekcie tak budú odprednášané v podvečerných hodinách vo 2 až 3-hodinových blokoch. Prenos jez abezpečený pomocou platformy WHEREBY, s ktorou máme veľmi dobré skúsenosti.

Po prihlásení sa na školenie Vám poštou zašleme na mieru vytvorené dronové skriptá, ktoré kopírujú prednášanú prezentáciu. Následne Vám po školení dáme prístup k 500 testovacím otázkam, takže svoje vedomosti si budete vedieť overiť ešte pred skúškou na Dopravnom úrade.

Cena kurzu je 180 €.


Prihlášku na školenie a viac informácií nájdete na stránke služby Teoretický dronový kurz. V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať!


Prečítajte si naše ďalšie články:


02.04.2019, napísal: Adam Kacvinský

Školenie pre získanie "povolenia na lietanie s dronom"

24.08.2018, napísal: Adam Kacvinský

Podnikanie s dronmi - Výkon leteckých prác

Naši spokojní zákazníci